ПОВИК ЗА НОМИНИРАЊЕ – НАГРАДИ ЗА ФИЛАНТРОПИЈА ОКО ЗА 2017 ГОДИНА

2017 nagradi final.jpg

Здружението ХОРУС го објавува Повикот за номинирање за  годишните Награди за филантропија ОКО за 2017 година. Повеќе информации на следниов линк